SunCare® és SunCare Plus™ (Sunny Dew)
SunCare® és SunCare Plus™ (Kandesn® általános bőrápolás)

A Stevia rebaudiana bertoni egy, a krizanténum családba tartozó növényfaj, ami Dél-Amerikából származik, ahol a stévia leveleket az őslakók évszázadok óta használják jótékony tulajdonságaiért, felismerték azt is, hogy főzete kellemesen édes ízű. A stévia egy figyelemreméltó növény, ami segít az egészséges bőr fenntartásában.

A SunCare® és SunCare Plus® a stévia levél kivonatának hatékony forrása. Sok esetben a stévia feldolgozása során alkalmazott kémiai beavatkozásban módosul a stévia természetes szerkezete. Ezzel szemben a SunCare® és SunCare Plus®-ban lévő stévia olyan speciális tisztító és koncentrációs folyamaton megy keresztül, amely során a készítményben lévő stévia természetes szerkezete változatlan marad.

Európában – így hazánkban is – bőrápoló készítményként használjuk.
Az USA-ban és egyéb országokban étrend-kiegészítőként (Sunectar® és Sunny Dew™) forgalmazzák, ahol a sztévia bevizsgált, kifogástalan élettani hatású édesítőszerként használt termék. Fő hatóanyagai, a szteviozidok (glikozidok, cukorszármazékok), harmincszor édesebbek a szőlőcukornál, kalória értéke viszont minimális – ezzel a termékkel lehetséges a kalória mentes és egészséges édesítés.
 
Előnyös tulajdonságai:
 
  • Jó hámosító és gyulladáscsökkentő hatású, a hegmentes gyógyulás létrejöttét támogatja.
  • Néhány naponta arcpakolásként alkalmazva táplálja a bőrt, javítja rugalmasságát és megjelenését. A cukrok higroszkópos hatású anyagok, így a sztévia is vízelvonó (szárító hatás), ezért használjunk Kandesn®, illetve Oi-Lin® Mélyhidratáló krémet, esetleg különleges Oi-Lin® arcápoló készítményeket.
  • Bőrproblémák esetén (pattanások, ekcéma, sebek, égési sérülések, stb.) az érintett területeket naponta többször töményen kenjük be, általában jelentős javulás figyelhető meg.
  • Ismert baktériumok szaporodását gátló, és gombákat pusztító hatása, ezért bőrfelszíni sérüléseknél az elsősegély részeként is érdemes alkalmazni, javasolt magunknál tartani.
  • Gombaölő hatásúak, ami külső és belső gombánál is érvényesíthető.
  • A SunCare® sötétbarna színű sztéviakoncentrátum, nyugtató és tápláló hatása révén nagyszerű választás minden bőrtípus esetében.
  • A SunCare Plus™ a sztévia levelének színtelen erősen koncentrált kivonata, mindenki számára egy nagyszerűen frissítő és hatékony arcápoló.
 
Felhasználási javaslat:

Ujjbegyeivel vigye fel a megfelelő bőrfelületre, nedves ujjakkal finoman masszírozza, míg felszívódik.
 
Készült víz, sztéviakivonat, kamilla és krizantémvirág-kivonat felhasználásával.

SunCare® 30 ml              8 000,- Ft
SunCare Plus™ 30 ml     8 000,- Ft


A termék nem gyógyszer, sem gyógyhatású készítmény. Magyarországon OÉTI és KERMI engedéllyel rendelkezik.
Napi rendszeres fogyasztása életkortól és egészségi állapottól függetlenül mindenki számára kiemelten ajánlott. 
Lavender Centrum /Medical&Beauty&Manicure/ Orvoskozmetologia
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.